Postopek nakupa

 

Želene izdelke dodajte v košarico. Izbrani izdelek ali več izdelkov si lahko ogledate  s klikom na »Poglej košarico«. Tu lahko izbrani izdelek odstranite (X-križec), spremenite količino in spremljate znesek nakupa.
Ko ste z izbranimi izdelki zadovoljni nadaljujte s postopkom nakupa s klikom ukaza »Na blagajno«.

 

1. KORAK 1 :PRIJAVA

Za zaključek nakupa se je potrebno registrirati ali pa lahko opravite Nakup kot gost. Registracijo opravite preko obrazca v spletni trgovini v drugi fazi nakupa ali s klikom na povezavo Registracija .
Ob prvem nakupu je potrebno odpreti nov uporabniški račun. V obrazec vnesite vse potrebne kontaktne podatke in pošljite registracijo. Takoj, ko bo registracija z vsemi podatki in naslovu za dostavo poslana, boste po e-pošti prejeli sporočilo s povezavo za aktivacijo računa in geslo za prijavo v spletno trgovino.
V primeru, da ste se v spletno trgovino že registrirali in ste pozabili uporabniško ime ali geslo kliknite na povezavo Ste pozabili geslo?. Uporabniško ime je enako vašemu e-mail naslovu, zato  v obe okenci (uporabniško ime in e-mail naslov) vpišite vaš e-mail naslov. Aplikacija vam bo na vaš e-mail naslov poslala novo geslo za prijavo v spletno trgovino.

2. KORAK 2 :PLAČNIK
V tem koraku lahko ponavadi izberete že obstoječi naslov dostave plačnika ali pa označite Želim spremeniti naslov za drugačen naslov.

3. KORAK 3: NASLOV DOSTAVE
V tem koraku lahko ponavadi izberete že obstoječi naslov dostave plačnika ali pa označite Želim spremeniti naslov za drugačen naslov.

4. KORAK: NAČIN DOSTAVE
Tukaj izbirate način dostave in sicer:
- Pošta Slovenije oz. hitra dostava (stroške poravna kupec pri dostavi)
- ali osebni prevzem v skladišču podjetja


5. KORAK 5: NAČIN PLAČILA
Na izbiro imate samo Plačilo po povzetju, ter obkljukati pogoje poslovanje, s tem izjavljate da se strinjate s pogoji.

6. KORAK 5: POTRDITEV NAROČILA
Kliknte gumb Potrdi naročilo.
Po mailu dobite potrdilo o naročilu.


POTRDITEV NAROČILA

Naročilo v izvedbi.
Ko ponudnik naročilo pregleda, preveri dobavljivost naročenih artiklov in naročilo potrdi oziroma z razlogom zavrne. Ponudnik lahko za preverjanje podatkov ali zagotavljanja točnosti dobave pokliče kupca na njegovo kontaktno telefonsko številko.
Ob potrditvi naročila ponudnik obvesti kupca po elektronski pošti o predvidenem roku dostave. Pogodba o nakupu naročenih artiklov med kupcem in ponudnikom je na tej stopnji nepreklicno sklenjena.


ODPREMA BLAGA

Blago je odposlano.
Ponudnik v dogovorjenem roku blago pripravi, odpošlje in o tem po elektronski pošti obvesti kupca. Ponudnik v omenjenem elektronskem sporočilu pouči kupca tudi o politiki vračila blaga, kam se lahko obrne v primeru zamude pri dostavi in kam se lahko obrne v primeru pritožbe.

 

SIPRO Računalništvo in
telekomunikacije, svetovanje

Ivan Hajnže s.p.
Ronkova 4, 2380 Slovenj Gradec

E-naslov: info@sipro.org
E-naslov: info@foscam.si
Tel. :  +386 (0)2 88 45 016
Tel. :  +386 (0)40 743 333