Postopek nakupa

Želene izdelke dodajte v košarico. Izbrani izdelek ali več izdelkov si lahko ogledate  s klikom na »Poglej košarico«. Tu lahko izbrani izdelek odstranite (X-križec), spremenite količino in spremljate znesek nakupa.
Ko ste z izbranimi izdelki zadovoljni nadaljujte s postopkom nakupa s klikom ukaza »Na blagajno«.

 

 

1. KORAK 1 : PRIJAVA

Za zaključek nakupa se je potrebno registrirati ali pa lahko opravite Nakup kot gost. Registracijo opravite preko obrazca v spletni trgovini v drugi fazi nakupa ali s klikom na povezavo Registracija .
Ob prvem nakupu je potrebno odpreti nov uporabniški račun. V obrazec vnesite vse potrebne kontaktne podatke in pošljite registracijo. Takoj, ko bo registracija z vsemi podatki in naslovu za dostavo poslana, boste po e-pošti prejeli sporočilo s povezavo za aktivacijo računa in geslo za prijavo v spletno trgovino.
V primeru, da ste se v spletno trgovino že registrirali in ste pozabili uporabniško ime ali geslo kliknite na povezavo Ste pozabili geslo?. Uporabniško ime je enako vašemu e-mail naslovu, zato  v obe okenci (uporabniško ime in e-mail naslov) vpišite vaš e-mail naslov. Aplikacija vam bo na vaš e-mail naslov poslala novo geslo za prijavo v spletno trgovino.

 

 

2. KORAK 2 :PLAČNIK
V tem koraku lahko ponavadi izberete že obstoječi naslov dostave plačnika ali pa označite Želim spremeniti naslov za drugačen naslov.

 

 

3. KORAK 3: NASLOV DOSTAVE
V tem koraku lahko ponavadi izberete že obstoječi naslov dostave plačnika ali pa označite Želim spremeniti naslov za drugačen naslov.

 

 

4. KORAK: NAČIN DOSTAVE
Tukaj izbirate način dostave in sicer:
- Pošta Slovenije oz. hitra dostava (stroške poravna kupec pri dostavi)
- ali osebni prevzem v skladišču podjetja


 

5. KORAK 5: NAČIN PLAČILA
Na izbiro imate samo Plačilo po povzetju, in Plačilo po predračunu. Če bo plačilo izvedeno po predračunu, Vam bo na Vaš elektronski naslov poslan predračun.

Pred nadaljevanjem je potrebno obkljukati pogoje poslovanja, s tem izjavljate da se strinjate s pogoji.

 

 

6. KORAK 5: POTRDITEV NAROČILA
Kliknte gumb Potrdi naročilo.
Po mailu dobite potrdilo o naročilu.


 

POTRDITEV NAROČILA

Naročilo v izvedbi.
Ko ponudnik naročilo pregleda, preveri dobavljivost naročenih artiklov in naročilo potrdi oziroma z razlogom zavrne. Ponudnik lahko za preverjanje podatkov ali zagotavljanja točnosti dobave pokliče kupca na njegovo kontaktno telefonsko številko.
Ob potrditvi naročila ponudnik obvesti kupca po elektronski pošti o predvidenem roku dostave. Pogodba o nakupu naročenih artiklov med kupcem in ponudnikom je na tej stopnji nepreklicno sklenjena.


 

 

ODPREMA BLAGA

Blago je odposlano.
Ponudnik v dogovorjenem roku blago pripravi, odpošlje in o tem po elektronski pošti obvesti kupca. Ponudnik v omenjenem elektronskem sporočilu pouči kupca tudi o politiki vračila blaga, kam se lahko obrne v primeru zamude pri dostavi in kam se lahko obrne v primeru pritožbe.

 

SIPRO Računalništvo in
telekomunikacije, svetovanje

Ivan Hajnže s.p.
Ronkova 4, 2380 Slovenj Gradec

E-naslov: info@sipro.org
E-naslov: info@foscam.si
Tel. :  +386 (0)2 88 45 016
Tel. :  +386 (0)40 743 333